Користувацький вхід

Програмний комплекс "Флеш асистент"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.



Ви не замислювалися, чому люди все частіше купують ноутбуки? Тому що з ноутбуком їх світ стає мобільним!!!
Усі їх програми, вся інформація з ними. Людям некомфортно працювати в чужому середовищі, з чужими програмами, хай вони навіть такі самі, як ті, що встановлені на їх комп'ютері.
При цьому можуть виникнути проблеми переносу інформації, некоректного відображення презентацій та документів на чужому комп’ютері, неспівпадання шрифтів та форматування, відсутності звичних налаштувань у програмах, ваших особистих закладок в інтернет-браузерах, відсутності необхідних програм на чужому комп’ютері. Іноді це просто незручно, а іноді – ставить вас у скрутне становище.
А якщо немає ноутбука? А якщо немає можливості його узяти з собою?
Візьміть з собою «Флеш Асистент» і всі ваші програми і файли будуть з вами, за який би комп'ютер ви не сіли.
Флеш Асистент встановлюється на USB-флеш накопичувач, простіше кажучи – флешку. Усі програми, які містить Флеш Асистент – портативні, тобто їх не потрібно встановлювати на комп’ютер, вони працюють безпосередньо з флешки. Це забезпечує вашу мобільність.
Програми у Флеш Асистенті підібрані так, щоб максимально забезпечити ваші щоденні потреби в роботі з текстовими документами, електронними таблицями, електронними презентаціями, графічними файлами, здійснювати запис інформації на компакт-диски, створювати резервні копії даних, спілкуватися в мережі Інтернет, працювати з електронною поштою, зберігати у вашому персональному інтернет-браузері усі закладки та налаштування, планувати свою роботу, в разі потреби зашифрувати особливо конфіденційну інформацію тощо.
Розробники звернули увагу на те, що на ринку програмне забезпечення і мультимедійні навчальні посібники представлені окремо. Така розрізненість створює для споживача додаткові складнощі: не завжди можна знайти якісний навчальний курс саме до тієї програми, яка у вас є. Особливо це актуально для користувача ПК початкового рівня.
У чому унікальність цієї пропозиції?
Розробники не тільки сформували для користувача набір портативних програм для щоденного використання, а для кожної програми з цього набору, створили мультимедійний інтерактивний учбовий курс, який викликається у будь-який момент двома кліками і теж працює з USB flash накопичувача: більше 14 годин інтерактивного учбового відео.
Досягнення розробників в області створення мультимедійних навчальних програм дають право стверджувати, що з «Флеш Асистентом» навіть початкуючий користувач ПК зможе почувати себе упевнено, працюючи з будь-якою програмою, яка входить до складу комплексу.

Які програми і навчальні курси входять до складу «Флеш Асситента»?

Текстовий редактор - OpenOffice.org. Writer
Редактор електронних таблиць - OpenOffice.org. Calc
Редактор електронних презентацій - OpenOffice.org. Impress
Антивірус - ClamWinr
Файловий менеджер + Архіватори - FreeCommander
Програма для перегляду фото та відео - IrfanView
Інтернет-пейджер - Miranda
Ваша електронна пошта - Mozilla Thunderbird
Веб-браузер та усі ваші закладки - Opera
Ваш особистий Планувальник - Mozilla Sunbird
Програма для запису дисків - CD Burner
Програма для створення резервних копій - Cobian Backup
>Програма для шифрування даних - True Crypt

І до кожної з цих програм – мультимедійний інтерактивний учбовий курс.

Об'єм усіх програм і файлів «Флеш Асистента» всього до 1,7 Gb. Увесь вільний простір на флеш-накопичувачі використовується вами для своєї щоденної роботи.

Існує як українська, так і російська версії програмного комплексу «Флеш Асистент». При першій установці ви самі вибираєте, яка мова інтерфейсів і навчальних курсів для вас комфортніша в щоденній роботі.

Автор: 

ТМ Розумники

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі