Користувацький вхід

Збірник матеріалів засідання районної школи молодого педагога-організатора "Діяльність педагога-організатора щодо забезпечення організації змістовного дозвілля та відпочинку дітей"

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Колективні творчі справи — це, передусім, прояв життєво-практичної громадської турботи про поліпшення спільного життя, це сукупність певних дій на загальну користь та радість. Це справа колективна, тому що планується, готується, здійснюється й обговорюється всіма учасниками. Вона — творча, тому що на кожній стадії її здійснення і учні, і педагоги ведуть пошук найкращих шляхів вирішення спільного завдання; бо справа не робиться по шаблону, завжди розкриває нові можливості її учасників.
Саме тому назріла потреба обговорити питання діяльності педагога-організатора щодо забезпечення організації змістовного дозвілля та відпочинку дітей.
У практичному посібнику висвітлені питання діяльності педагога-організатора щодо забезпечення організації змістовного дозвілля та відпочинку дітей, колективних творчих справ, інноваційних форм та методів проведення позакласних заходів.
Подані також основні моменти співпраці педагога-організатора з класними керівниками, учнями та батьківською громадськістю, що ілюструє досвід роботи Даничівської ЗШ І-ІІ ст..
Посібник призначений для педагогів-організаторів та заступників директорів з виховної роботи в організації дозвіллевої діяльності школярів.

Зміст:
Літвинчук О. С. Колективні творчі справи (КТС) у діяльності педагога-організатора: теорія і методика виховання.
Консевич Л. В. Тайм-менеджмент в організації роботи педагога-організатора: прості способи управління часом.
Міськевич Н. Я. Спільна робота педагогічного колективу та батьківської громадськості Даничівської ЗШ І-ІІ ст. в організації змістовного дозвілля школярів у сільській місцевості.
Дем’янчук Ю. В. Віденський бал як одна з інноваційних форм організації дозвілля школярів.

Автор: 

Консевич Людмила Василівна, педагог-організатор Великомежиріцького НВК «Школа І ступеня-гімназія»;
Літвинчук Олег Сергійович, методист Корецького районного методичного кабінету;
Міськевич Наталія Ярославівна, директор Даничівської ЗШ І-ІІст.;
Дем’янчук Юрій Васильович, педагог-організатор Даничівської ЗШ І-ІІ ст.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі