Користувацький вхід

Організація роботи з обдарованими учнями на уроках української мови та літератури

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


3

Представлена презентація «Організація роботи з обдарованими учнями на уроках української мови та літератури» висвітлює питання теоретичного обґрунтування обдарованості, яких дітей можна вважати обдарованими, як учителеві виявити обдаровану дитину безпосередньо на уроці, як створити умови для всебічного розвитку здібностей в умовах звичайної школи.
Презентація складається з 17 слайдів, на яких демонструється система роботи з виявлення обдарованих дітей; головні умови ефективної організації роботи зі здібними учнями; дидактичні принципи, які сприяють навчанню і вихованню обдарованих учнів; інтерактивні методи розвитку творчих здібностей учнів; алгоритм роботи вчителя з обдарованою дитиною на уроках української мови та літератури; позакласна робота щодо виявлення та розвитку творчих здібностей учнів.
Матеріал стане корисним та необхідним вчителям української мови та літератури у роботі з обдарованими дітьми.

Автор: 

Трунденко Інна Петрівна, методист РМК при відділі освіти Маньківської РДА, учитель української мови та літератури Подібнянської ЗОШ І – ІІІ ступенів Маньківської районної ради Черкаської області

Джерело: 

1. Чернишова Д. Організація роботи з обдарованими учнями // Обдарована дитина. - 2001. - №7.

2. Хохліна О. Методика формування загальних інтелектуальних здібностей дитини // Практична психологія і соціальна робота. - 2000. - №6.

3. Анджейчак А. Психолого-педагогічні умови формування творчої особистості дитини в освітньо-виховних закладах // Обдарована дитина. - 2000. - №5.

4. Волобуєва Т.Б. Розвиток творчої компетентності школярів // Управління школою. - Харків, 2005.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі