Користувацький вхід

Опис досвіду «ЗАСТОСУВАННЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРИЙОМІВ ОСВІТНЬОЇ ТЕХНОЛОГІЇ РОЗВИТКУ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ З МЕТОЮ ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ШКОЛЯРІВ НА УРОКАХ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Освітня технологія розвитку критичного мислення в процесі навчання — це сукупність різноманітних педагогічних прийомів, які спонукають учнів до дослідницької творчої активності, створюють умови для усвідомлення ними матеріалу, для узагальнення одержаних знань.
Ця технологія допомагає готувати учнів нового покоління, що вміють розмірковувати, спілкуватися, чути та слухати інших. При її запровадженні знання засвоюються набагато краще, адже інтерактивні методики розраховані не на запам’ятовування, а на вдумливий, творчий процес пізнання світу, на постановку проблеми та пошук її вирішення.
Комунікативна компетентність — необхідна умова життєтворчості школяра. Саме тому при вивченні деяких тем з української мови пропонуємо завдання на основі місцевого матеріалу, які сприяють розвитку пізнавальної активності та критичного мислення під час навчання.

Автор: 

Зусмановська Ольга Георгіївна
вчитель української мови та літератури
КЗШ І-ІІІ ступенів № 8
вчитель вищої категорії

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі