Користувацький вхід

Національно-патріотичне виховання на уроках та в позаурочний час

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Сучасна українська школа перебуває в процесі інтенсивного розвитку,плідного пошуку, активізації науково - педагогічних ініціацій. Школа покликана стати для учня та вчителя місцем духовного збагачення кожного з учасників навчально-виховного процесу, де формувалася б громадянськазрілість, особиста відповідальність за свій внесок унаціонально-патріотичне відродження України, у розбудову держави. Велику роль в цьому відіграє національно- патріотичне виховання молодших школярів.

Історичне джерело патріотизму – століттямийтисячоріччями закріплювало існування держав, що формували прихильність до рідної землі,мови,традицій. В умовах утворення націй і утворення національних держав,патріотизм стає складовою частиною суспільної свідомості, що відбиває загальнонаціональні моменти в його розвитку.

Система виховання постійно відтворює і поглиблює емоційно-естетичний, художньо-творчий, модальний та інтелектуальний компоненти свідомості рідного народу, створює умови для розвитку і розквіту природних задатків і талантів кожного громадянина України, формування духовного потенціалу – найвищої цінності нації та держави.

Автор: 

Воскобойнікова Тетяна Валентинівна
вчитель початкових класів
Снігурівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №3 Снігурівської районної ради Миколаївської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі