Користувацький вхід

Впровадження інтерактивних методів навчання при навчанні іноземної мови

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Вимоги, що висуваються до освіченої людини сьогодення, спонукають науковців переглянути, внести зміни та удосконалити вимоги щодо рівня володіння іноземними мовами, запропонувати нові підходи до відбору змісту і організації матеріалу, розробити адекватні форми та види контролю.Щоб зробити традиційні заняття цікавими, підвищити ефективність навчального процесу і рівень знань, на заняттях слід використовувати як класичні методи навчання, так і інноваційні. На відміну від звичайних занять, метою яких є оволодіння знаннями, уміннями та навичками, інноваційні заняття найбільш повно враховують інтереси, нахили, здібності кожного студента. На такому занятті поєднуємо досвід традиційних занять – сприймання нового матеріалу, засвоєння, осмислення, узагальнення – але у незвичайних формах.
Однією з нових вимог, що ставляться до навчання іноземним мовам є створення взаємодії на занятті, що прийнято називати в методиці інтерактивністю.
Використання інтерактивних методів у педагогічному процесі спонукає викладача до постійної творчості, вдосконалення, зміни, професійного зростання, розвитку. Адже знайомлячись з тим або іншим інтерактивним методом, викладач визначає його педагогічні можливості, ідентифікує з особливостями студентів.
Вивчення та застосування на практиці інноваційних підходів надають можливість викладачам впроваджувати та удосконалювати нові методи роботи, підвищувати ефективність навчального процесу та рівень знань студентів.

Автор: 

Метюк Тетяна Василівна викладач англійської мови Технічний коледж ТНТУ ім. І.Пулюя

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі