Користувацький вхід

Проведення навчальних екскурсій з фізики для учнів 7 – 8 класів

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Проведення навчальних екскурсій з фізики для учнів 7-8 класів

Ефективність навчального процесу багато в чому залежить від уміння вчителя правильно організувати урок і грамотно вибрати ту чи іншу форму проведення заняття.
Нетрадиційні форми проведення уроків дають можливість не тільки підняти інтерес учнів до предмету, що вивчається, але й розвивати їх творчу самостійність, навчати з різними джерелами знань .
Такі форми проведення занять «знімають» традиційність уроку, оживляють думку.
Методи активного навчання значно поліпшують запам’ятовування матеріалу, сприяють його ідентифікації і цілеспрямованій практичній реалізації, підтверджуються досвідом впровадження інноваційних методів навчання.
Водночас, впровадження методів активного навчання ставить нові завдання перед учителями, вимагає високого рівня їхньої педагогічної майстерності. Формування професійних компетентностей вчителя для впровадження методів активного навчання.
Дослідження показують, що для учнів навчального закладу найбільш цікавими є ті уроки, на яких чітко організовано навчально-трудовий процес, де їх залучають до активної пізнавальної діяльності, що приносить їм успіх, радість пізнання й праці.

Автор: 

Голуб Тетяна Анатоліївна
вчитель фізики
Новоприлуцької загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі