Користувацький вхід

Ігрові прийоми на уроках англійської мови в початковій школі

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Завдання педагога полягає в тому, щоб знайти максимум педагогічних ситуацій, у яких може бути реалізоване прагнення дитини до активної пізнавальної діяльності. Педагог повинен постійно удосконалювати процес навчання, що дозволяє дітям ефективно і якісно засвоювати програмний матеріал. Тому так важливо використовувати ігри на уроках іноземної мови.
Використання ігор на уроках допомагає спілкуванню, сприяє передачі накопиченого досвіду, одержанню нових знань, розвитку комунікативних навичок учнів,їх сприйняття, пам’яті, мислення, уяви, емоцій, таких рис, як колективізм, активність, дисциплінованість, спостережливість, уважність. Крім того, ігри мають величезну методичну цінність, вони дуже цікаві як учителю, так і учням.
Проведене нами дослідження дало змогу зробити наступні висновки: діти молодшого шкільного віку знаходяться у найбільш сприятливих умовах для початку вивчення іноземної мови. Це обумовлене тим, що даний віковий етап характеризується підвищеною цікавістю школярів новою мовою, культурою, звичаями. Саме на даному ступені навчання закладаються передумови до подальшого набуття навичок спілкування іноземною мовою.
В ході написання даної курсової роботи, проаналізувавши психологічні особливості дітей молодшого шкільного віку, ми прийшли до висновку,що на цьому етапі найбільш доцільним є проведення ігор, які допомагають школярам адаптуватися до навчального процесу, а також при цьому засвоювати певні нові мовні навички.
Нами були розглянуті різні види та функції ігор. При цьому можна сказати, що основна функція гри полягає у підвищенні мотивації школярів до одержання нових знань. Гра під час уроків має на меті урізноманітнити навчальний процес та інтенсифікувати навчання іноземної мови.

Автор: 

Юрінова Наталя Володимирівна, учитель англійської мови Кріворізьської загальноосвітньої школи I-III ступенів №126

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі