Користувацький вхід

Семінар «Індивідуальна та інклюзивна форми навчання дітей з особливими освітніми потребами (з розладами спектру аутизму)»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Семінар для учителів загальноосвітніх шкіл, на якому розкриваються основні напрямки організації інклюзивної та індивідуальної форм навчання в ЗОШ дітей з особливими освітніми потребами (з розладами спектру аутизму). Презентується багаторічний досвід роботи учителя початкових класів загальноосвітньої школи та надаються рекомендації вчителчм та батькам з метою підвищення результатів навчання та виховання дітей з особливими освітніми потребами.

Автор: 

Кузурман Наталія Юріївна
заступник директора з навчально-виховної роботи
Лісовська Галина Михайлівна
вчитель початкових класів
комунального закладу «Маріупольська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №26 Маріупольської міської ради Донецької області»

Джерело: 

Ворон М.В., Найда Ю.М. Інклюзивна освіта: українськи реалії. Журнал "Підручник для директора", видавництво "Плеяда", червень 2006.
Аршатская О.С. Психологическая помощь ребенку раннего возраста с тенденцией формирования детского аутизма: совместная работа специалистов и родителей. Альманах Института коррекционной педагогики РАО. 8/2004

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі