Користувацький вхід

Клуби за інтересами - одна із форм позаурочної роботи викладача

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Робота в клубах за інтересами - невід’ємна частина навчально-виховного процесу, яка розвиває і формує загальні якості відповідно до вікових можливостей учнів, задовольняє психологічну потребу у спілкуванні і самовизначенні та вирішує проблему дозвілля.
Клуби за інтересами є найбільш масова форма науково-дослідницької творчості учнів та найпоширеніша форма позаурочної роботи.
В роботі звертається увага на основну мету,яка поставлена педагогом:розширення і поглиблення бази знань;розвиток пізнавальних інтересів і творчих здібностей;формування практичних умінь і навичок.
Педагогам,які мають намір створити клуби за інтересами пропонується розглянути основні завдання: створення умов для творчого розвитку та самовираження учнів; організація змістовного дозвілля ;впровадження інноваційних форм і методів навчання та виховання;створення системи роботи з обдарованими учнями;задоволення потреб учнівської молоді у професійному самовизначенні відповідно до їх інтересів і здібностей.
Особлива зосепреджена на структурі клубної роботи, а саме предметних клубах,клубах художньої творчості, пошуково-дослідницьких клубах, технічної творчості.Робота містить зразки ведення плануючої документації. Рекомендовано для педагогічних праціваників професійно-технічних навчальних закладів.

Автор: 

Гісько Галина Миколаївна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі