Користувацький вхід

Останні публікації

Формування ключових та предметних компетентностей на уроках української мови та літератури.

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Стаття присвячена дослідженню теоретичних питань методики й організації уроків з української мови та літератури згідно нових державних стандартів загальної середньої освіти, які повинні ґрунтуватися на компетентнісному та особистісно-орієнтованому підході до навчання, враховувати вікові особливості психофізичного розвитку учнів, передбачати здобуття ними умінь і навичок, необхідних для успішної самореалізації в професійній діяльності, особистому житті, громадській активності.
Складена на основі власного педагогічного досвіду, що опирається на педагогічні спостереження і педагогічну практику. Розрахована на викладачів суспільно-гуманітарного циклу (зокрема української мови та літератури), а також викладачів предметів загальноосвітнього циклу.
Акцентується увага на тому, що на сьогоднішній день суспільство потребує людей, здатних мислити креативно, діяти самостійно та продуктивно.
Аналізуються основні групи компетентностей, методи, форми та прийоми роботи учнів на уроках української мови та літератури.

Автор: 

Тимофієва Наталія Андріївна, спеціаліст вищої категорії, вчитель української мови та літератури Одеського ліцею №23.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі