Користувацький вхід

Математика, 5-6 клас (програмно-методичний комплекс навчального призначення )

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.



“Програмно-методичний комплекс навчального призначення “Математика, 5-6 клас” для загальноосвітніх закладів” (далі - ПМК) призначений для викладання та вивчення математики в 5-6 класі загальноосвітніх закладів і охоплює чинну навчальну програму з математики для 5-6 класів, затверджену Міністерством освіти та науки України (2006 р.)
Увесь курс складається з певної кількості уроків, що відповідає навчальній програмі. Кожен урок розкриває конкретну тему згідно навчальної програми та містить засоби для пояснення необхідної теми: текст, формули, статичні та динамічні схеми, моделі, анімації, аудіо- та відеофрагменти, малюнки, світлини тощо. Для перевірки знань передбачено контрольні запитання та завдання, задачі, тести для самоконтролю та контролю. Інформацію про результати роботи учнів учитель може переглядати на головному комп’ютері у зведеному вигляді та по кожному учню окремо.
Крім того, програмний засіб містить довідникову інформацію: довідку по роботі з ПМК, словник термінів і понять, історичну довідку, додатки (таблиця простих чисел, координатна площина).
Розмір архіву: 435 МБ

Автор: 

Міністерство освіти та науки України

Шановні колеги....допоможіть будь-ласка з конспектами уроків з математики 5 клас (Н.А.Тарасенкова. І.М. Богатирьова), або ви знаете де можно їх скачати в інтернеті якщо вони є. моя пошта:fanta894@rambler.ru

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі