Користувацький вхід

Проект «Правильне харчування»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Досвід і знання дитина краще отримує шляхом діяння, в процесі дослідження та самостійного вивчення. Виходячи з цього в своїй практиці використовую метод проектів з курсу «Основи здоров’я», щоб діти мали змогу самі досліджувати, перевіряти на практиці як піклуватися про своє здоров’я.
Учень є активним учасником проектної діяльності. Він визначає мету, відкриває нові знання, самостійно вибирає шляхи вирішення даної проблеми, експериментує, захищає свою думку.
Крім пізнавальної діяльності учня, важливою є також трудова. Під її впливом відбувається сприятливе й успішне формування особистості.
Важливу роль під час роботи над проектом відіграє спілкування. У процесі комунікації відображається, передається і засвоюється досвід учнів. При такому спілкуванні розвиваються позитивні відносини між учнями, формуються моральні засади особистості.
При використанні методу проектів в учнів формуються такі якості, як уміння працювати в колективі, брати відповідальність за вибір розв’язку даної проблеми, аналізувати результати діяльності. Проектне навчання заохочує і підсилює щире прагнення учнів до навчання.

Автор: 

Могилей Надія Михайлівна
вчитель початкових класів
Михайлівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Кам’янської районної ради Черкаської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі