Користувацький вхід

Проблема відродження духовності у книзі Євгена Сверстюка «Блудні сини України» (робота слухача МАН)

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


0

Багаторічну панораму українського духовного світу важко уявити без публіцистики Євгена Сверстюка. «Блудні сини України» – перша його книга в нашій державі, яка вийшла у світ 1993 року й згодом була відзначена Державною премією України імені Т.Г. Шевченка. Проблема відродження духовності – одна з центральних у цій книзі.
Актуальність дослідження обумовлюється зростанням інтересу нашого народу до традиційної духовної спадщини, поверненням до призабутих духовних джерел.
Об’єктом нашого дослідження стали есеї, літературно-критичні статті та виступи Євгена Сверстюка, що ввійшли до книги «Блудні сини України» (1993р.).
Предметом наукової роботи є проблема відродження духовності, яку піднімає автор у цій книзі.
Мета дослідження – розкриття проблеми відродження духовності у книзі «Блудні сини України» шляхом безпосереднього аналізу змісту есеїв, статей та виступів.
Для досягнення поставленої мети передбачено розв’язання таких завдань: систематизувати джерельний матеріал з даної проблеми; визначити фактори, що впливали на формування духовного світу Євгена Сверстюка; з’ясувати, які шляхи відродження духовності вказує автор у книзі «Блудні сини України»; дослідити, з допомогою яких образів він розкриває проблему відродження духовності та їх роль у книзі.

Автор: 

РОБОТУ ВИКОНАЛА
Дроздик Юлія Анатоліївна
учениця
КЕРІВНИК
Дроздик Любов Андріївна
вчитель української мови та літератури
ЗЗСО «Березичівський ліцей» Любешівського району Волинської області

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі